S’Àmfora Mudèfer Blanco

Mudèfer es un vino que proviene de las viñas más viejas de la bodega. Situadas en valles muy particulares, rodeados de bosques y entre 400 y 550 m de altitud, donde la pluviometría anual no supera los 400 l/m2 y, por lo que, casi no hay que hacer tratamientos fitosanitarios. Estas viñas están cultivadas en terrazas naturales con suelo de tierra “panal”, que son suelos fuertes, profundos, calcáreos y permeables.

175,00  IVA inc.

*Envío a la península ibérica y las Islas Baleares

Portes GRATIS para pedidos superiores a 120 €

  • Todas nuestras botellas se venden en grupos de 6 unidades. Estos grupos pueden ser del mismo producto o de productos diferentes.
  • Consigue un 5% de descuento en el total del pedido alcanzando un importe igual o superior a 150 €.
  • Prohibida la venta de bebidas alcohólicas a menores de 18 años.

LOCALIZACIÓN

País: España
Denominación de origen: Terra Alta
Centro de elaboración: Batea

VARIEDADES

Garnacha blanca 100%
Verema setembre 2018
Agricultura sostenible

VINIFICACIÓN

Fermentació a temperatura controlada
Viticultura sostenible

CRIANZA

De 8 a 10 mesos en barrica de roure francès i americà, 12 mesos en àmfora, dels quals 6, submergides sota la mar.
Producció limitada de 300 àmfores.

DESCRIPCIÓN

Mudèfer és un vi que prové de les vinyes més velles del celler. Situades en valls molt particulars, envoltades de boscos i entre 400 i 550 m d’altitud, on la pluviometria anual no supera els 400 l/m2. Aquestes vinyes estan cultivades en terrasses naturals amb sòl de terra “panal”, que són sòls forts, profunds, calcaris i permeables.

CATA

El vi té una superfície color groc pàl·lid amb reflexos grisos, molt brillant. És recomana decantar-les o tenir-lo mitja hora obert abans de consumir, perquè pugui expressar la seva màxima intensitat aromàtica. Presenta aromes varietals molt fins i delicats però profunds com els d’aranja, albercoc, flors blanques i ametlla tendra. Bon equilibri i molta frescor en nas. En boca, de llarg recorregut, toc de torrat, molt franc i evocador, amb un entramat de fruita blanca, cítrics, aranja i llimona, molt rodó, carnós i molt fresc. Net, amb presència d’herbes locals i una acidesa de luxe. Final de boca profund i amb bona persistència, suaument amarg típic d’aquesta varietat.