S’Àmfora White

Mudèfer és un vi que prové de les vinyes més velles del celler. Situades en valls molt particulars, envoltades de boscos i entre 400 i 550 m d’altitud, on la pluviometria anual no supera els 400 l/m2 i, per tant, gairebé no cal fer tractaments fitosanitaris. Aquestes vinyes estan cultivades en terrasses naturals amb sòl de terra “panal”, que són sòls forts, profunds, calcaris i permeables.

The cost of the shipment will be free for orders over € 120

  • Only orders are accepted in Spain, in the scope of the Iberian Peninsula and the Balearic Islands.
  • The cost of the national shipment (Spain peninsula and Balearic Islands) is 7.50 in the shipments of 6 units, and of 10.50 € in the shipments of 12 units.
  • Prices with applicable taxes included.

LOCALITZACIÓ

País: Espanya
Denominació d’origen: Terra Alta
Centre d’elaboració: Batea

VARIETATS

Garnacha blanca 100%
Verema setembre 2018
Agricultura sostenible

VINIFICACIÓ

Fermentació a temperatura controlada
Viticultura sostenible

CRIANÇA

De 8 a 10 mesos en barrica de roure francès i americà, 12 mesos en àmfora, dels quals 6, submergides sota la mar.
Producció limitada de 300 àmfores.

DESCRIPCIÓ

Mudèfer és un vi que prové de les vinyes més velles del celler. Situades en valls molt particulars, envoltades de boscos i entre 400 i 550 m d’altitud, on la pluviometria anual no supera els 400 l/m2. Aquestes vinyes estan cultivades en terrasses naturals amb sòl de terra “panal”, que són sòls forts, profunds, calcaris i permeables.

TAST

El vi té una superfície color groc pàl·lid amb reflexos grisos, molt brillant. És recomana decantar-les o tenir-lo mitja hora obert abans de consumir, perquè pugui expressar la seva màxima intensitat aromàtica. Presenta aromes varietals molt fins i delicats però profunds com els d’aranja, albercoc, flors blanques i ametlla tendra. Bon equilibri i molta frescor en nas. En boca, de llarg recorregut, toc de torrat, molt franc i evocador, amb un entramat de fruita blanca, cítrics, aranja i llimona, molt rodó, carnós i molt fresc. Net, amb presència d’herbes locals i una acidesa de luxe. Final de boca profund i amb bona persistència, suaument amarg típic d’aquesta varietat.