L'equip

equip

Qui som

Celler La Botera és el projecte que un dia de l’any 1986 va portar a 5 famílies de viticultors de Batea a associar-se per treballar units i fer realitat el seu somni: comercialitzar el fruit del seu treball a les vinyes. Els vins de La Botera són el resultat de l’esforç i dedicació de tots els membres de la que avui ja podem considerar una única i gran família.

Socis, amics i família

Els fundadors de Celler La Botera van comprar un petit local que antigament havia estat un molí d’oli i el van convertir en una bodega on només es comercialitzava vi a dojo i envasat en garrafes. En poc temps van anar donant resposta a les exigències del mercat i van adaptar-se ràpidament embotellant els seus vins i creant una marca amb diferents referències.
Celler LaBotera

De la tradició a la innovació

Actualment La Botera és en mans de la segona generació que, sense deixar enrere la gran passió heretada dels pares i creient amb fermesa en la gran qualitat de la nostra matèria primera, hem fet un pas endavant i, el 2017 vam decidir invertir en la construcció del nou celler, un edifici de 4 plantes equipat amb les últimes tecnologies.

Els socis